Tatoeage verwijderen

ACCZ | A Klinieken

Tatoeage verwijderen

Verwijdering van tatoeages en ongewenste huidvlekken

 

AlexTriVantage is een geavanceerde lasertechniek voor het verwijderen van tatoeages, sproeten en verouderingsvlekken. Deze behandelmethode is veilig en zeer effectief op alle huidtypen.

Toepassingen:

– verwijdering ongewenste tatoeages (meerkleurig)

– verkrijgen van een schonere huid, vrij van vlekken ten gevolge van de zon, veroudering en sproeten

Hoe voelt een behandeling met de AlexTriVantage laser?

Tijdens de eerste behandelsessie zal de reactie van uw huid op de laserbehandeling worden getest ter bepaling van de meest effectieve therapie. De laser energie wordt met behulp van een smalle handbediening op het behandelgebied gericht. De AlexTriVantage is minder pijnlijk dan andere behandelmethoden. De mate waarin ongemak wordt ervaren varieert per persoon afhankelijk van haar/zijn pijngrens. Het blijkt dat de meeste cliënten geen toe te dienen pijnstilling wensen. In sommige gevallen, afhankelijk van de aard en locatie van de tatoeage of te behandelen huidlocatie, kan uw behandelaar mogelijk een plaatselijke verdoving adviseren.

Welke voorzorgsmaatregelen dien ik te nemen?

Direct volgend op de behandeling is het vereist met behulp van koelcompressen de gevoeligheid van het behandelde gebied te verzachten. Advies is een antibiotische zalf te gebruiken. In de eerste dagen na behandeling dient u het behandelde gebied te beschermen door niet te krabben, scrubben en geen huidreinigingsmiddelen te gebruiken. Vraag uw behandelaar advies over eventuele zonbeschermingsmiddelen.

Hoeveel behandelingen zijn vereist?

De effectiviteit van de laserbehandeling is afhankelijk van leeftijd, behandellocatie, diepte en type tatoeage of huidvlek alsook de samenstelling van de te behandelen huidvlek. Kleine tatoeages en vlekken vereisen minder laser impulsen terwijl daarentegen grote tatoeages en vlekken meer laser impulsen vereisen. Alle tatoeages vereisen meerdere behandelingen ter verkrijging van een optimaal resultaat.

Zijn de laserbehandelingen veilig en zijn er eventuele bijverschijnselen?

Deze methode behandelt specifiek het doelgebied terwijl de omliggende huid niet wordt beschadigd waardoor deze methode veiliger is dan de niet laser-methoden. Na de behandeling zult u een tijdelijke huidverkleuring of roodheid van de huid rondom het behandelde gebied ervaren. Sommige cliënten ervaren mogelijk tijdelijk een lichtere of donkere huid gedurende enkele maanden volgend op de behandeling. De huid zal zich gestaag herstellen naar de normale pigmentkleur. Het is belangrijk na behandeling de adviezen van uw behandelaar betreffende een goede huidverzorging op te volgen. Wij werken met de meest moderne en geavanceerde laserapparatuur die op dit moment wereldwijd beschikbaar is. Dit garandeert het meest optimaal haalbare resultaat. Dus het meest effectief met het minste aantal behandelingen met dien verstande dat het fraaiste resultaat kan worden behaald met de minste ‘down-time’ (tijdelijk ongewenste zichtbaarheid omdat men een behandeling heeft ondergaan).

Komt de behandeling voor vergoeding door mijn zorgverzekeraar in aanmerking?

Bepaalde cosmetische behandelingen komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor specifieke details over uw zorgpolis en eventueel aanvullende dekking.

Hoeveel kost een behandeling?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van het te behandelen gebied en het gewenste resultaat. Bespreek uw persoonlijke wensen met uw behandelaar

Tatoeage verwijdering wordt uitgevoerd door:
M. Floors