Nieuws

ACCZ | A Klinieken

28 jun
2018

A Klinieken 12,5 jaar??

1 juli 2018 bestaat A Klinieken 12,5 jaar en dat moet gevierd worden!
Daarom trakteert A Klinieken op € 125,- korting* op een botox en/of injectable behandeling. Deze traktatie geldt voor de eerste 125 cliënten.

Onder de 125 behandelde cliënten verloten wij ‘een kosteloze behandeling’ !

Cadeautip: like&deel onze Facebook post en volg ons op Instagram

*De behandeling kan tot 31 augustus 2018 worden ingepland.
Klik hier voor meer informatie over botox en injectables.

18 jul
2017

Artikel budgetdivamagazine.com

A Klinieken

Met de Grote Make-over Planning kwam ‘de bovenooglidcorrectie’ natuurlijk ook heel snel aan bod. We waren tenslotte alweer 5 voornamelijk heftige jaren verder. Dat was duidelijk te zien.
Een uurtje Googlen leerde me dat ik bij mij in de buurt goed terecht kon.
Kosten gemiddeld €1600,00.

Bij de A Klinieken in Zevenaar zag ik echter dat het maar €600,00 kostte. Dat moest gecheckt worden.
Het algemene nummer gebeld en aan de vriendelijke dame gevraagd of dit betekende dat het €600,00 per ooglid was. Ze moest erom lachen en verzekerde mij dat dit voor beide ogenleden bedoeld is.
Er zijn meerdere locaties, maar Zevenaar is het dichtst bij mij, nog geen kwartier rijden. Daar dan ook een afspraak voor een intake gemaakt en dan beslissen wat je wilt op basis van informatie, indruk en intuïtie. Tenminste: zo werkt dat bij mij

Bekijk het hele artikel hier

CoorrVoor

 

 

 

 

 

 

 

 

03 mei
2017

Nu bij A Klinieken, de ThermiVa!

Mede door het natuurlijke verouderingsproces, een bevalling en de overgang ontstaat er laxiteit van de vagina, wat zorgt voor een verminderd gevoel of incontinentie.
De ThermiVa verwarmt het weefsel om zo meer collageen aan te maken wat zorgt voor vaginaverstrakking. Het resultaat is gelijk te merken en het is geheel pijnloos!


Alles wat je moet weten over de ‘vagina laser’ waar de Kardashians bij zweren
“Het geeft je zelfvertrouwen en verbetert het sexleven.”

Bekijk het artikel hier

22 nov
2016

WINACTIE! Maak kans op Image huidproducten

Heeft u een behandeling ondergaan bij A klinieken? Deel uw ervaring op ietsmooier.nl en via onze Facebook-pagina.

Klik op de onderstaande link om naar de pagina’s te gaan:
http://www.ietsmooier.nl/schrijf-review/
https://www.facebook.com/ACCZAKlinieken/reviews/

Als dank maakt u kans op Image huidproducten voor een extra verwenmoment! Voor meer informatie kijk op http://aklinieken.nl/laat-uw-recensie-achter/

14955803_1327881007245249_316847892845211678_n

23 okt
2016

Bovenooglidcorrectie 600,- euro

Wilt u net als vele cliënten ook gebruik maken van het aantrekkelijke tarief voor een bovenooglidcorrectie? Bij A Klinieken betaalt u slechts €600,-.Maak vandaag nog een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult via 0900 – 55 77 777. Meer info: www.aklinieken.nl/ooglidcorrectie.

19 okt
2016

Onderzoek IGZ wijst uit: borstimplantaten Silimed niet gevaarlijk

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zegt dat borstimplantaten van de Braziliaanse fabrikant Silimed niet gevaarlijk zijn voor de gezondheid. De implantaten kwamen in het nieuws doordat er bij een onaangekondigde controle in Brazilië minieme deeltjes op waren gevonden die er niet horen. Het gaat om minerale vezels van glaswol en steenwol.

Volgens de inspectie is er geen reden om de implantaten te vervangen. Het risico van de operatie om ze te verwijderen is volgens de dienst groter dan de gevaren van de vezels die er mogelijk op zitten.

De IGZ baseert zich op onafhankelijk onderzoek in opdracht van Europese toezichthouders. Het gezondheidsrisico van de gevonden hoeveelheid minerale vezels is volgens de onderzoekers te verwaarlozen.

12 okt
2016

IGZ onderzoekt siliconen borstimplantaten

Afgelopen weekend is het nieuws naar buiten gebracht dat de IGZ (inspectie voor de gezondheidszorg) 200 vrouwen laat onderzoeken die mogelijk klachten hebben door siliconen borstimplantaten. Het doel van het onderzoek is om te kijken of er overeenkomsten zijn in de klachten van de vrouwen. Mocht uit het onderzoek van de IGZ blijken dat een bepaalde groep vrouwen beter geen siliconen implantaten kan krijgen, dan gaat de inspectie in gesprek met artsen en fabrikanten. Wanneer de uitkomsten van dit onderzoek bekend zijn, is nog niet duidelijk.

Mocht u interesse hebben in een borst vergrotende operatie en na het lezen van deze berichtgeving twijfelen of u wel borstprotheses met siliconen vulling wilt, dan is het goed te weten dat A klinieken ook werkt met Monobloc hydrogel protheses. De vulling van de Monobloc Hydrogel borstimplantaten bestaat voor 96,3% uit water en voor 3,7% uit Carboxy MethylCellulose (CMC). Dit is een natuurlijk en veilig product, dat al meer dan vijftig jaar als bindmiddel en verdikkingsmiddel in de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie gebruikt wordt. Het enige dat bij de Monobloc Hydrogel van silicone is gemaakt, betreft het omhulsel. De samenstelling en eigenschappen van deze medische siliconen in vaste vorm zijn echter van een totaal andere orde dan de siliconen die als vulling worden gebruikt.

 

Bent u benieuwd wat ons team van ervaren plastisch chirurgen voor u kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend en kosteloos consult waarin u zich laat informeren over de mogelijkheden. Bel naar 0900 55 77 777 voor het maken van een afspraak.
14449910_1289110987788918_7667740351863225010_n

04 okt
2016

Borstvergroting vanaf €2.500,-

Wilt u een mooie, volle boezem en daardoor zelfverzekerd door het leven gaan? Maak dan nu een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak bij A Klinieken via 0900-5577777.
Wij hebben de meest ervaren plastisch chirurgen, zijn ISO gecertificeerd, hebben het ZKN keurmerk én de laagste prijsgarantie van Nederland.

A Klinieken hanteert de volgende prijzen:
• ronde protheses (Mentor/Polytech): vanaf €2500,-
• anatomische protheses (Polytech): vanaf €2.950,-
• anatomische protheses met polyurethaan coating (Polytech): vanaf €3.300,-

 

Meer info: www.aklinieken.nl/borstvergroting.
Graag tot ziens bij A Klinieken!

 

14 sep
2016

Winactie! Uw mening telt

Heeft u een behandeling ondergaan bij A klinieken? Deel uw ervaring op Zorgkaart Nederland en via onze Facebook-pagina. Als dank maakt elke recensie maandelijks kans op een setje Image huidproducten voor een extra verwenmoment! Klik hier voor meer informatie.
ILUMA_TrialKit_5CT_02_grande

27 jul
2016

Bovenooglidcorrectie; €600,-

Wilt u net als vele cliënten ook gebruik maken van het aantrekkelijke tarief voor een bovenooglidcorrectie? Bij A Klinieken betaalt u slechts €600,-.
Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.