Laserbehandeling van de huid

ACCZ | A Klinieken

Laserbehandeling van de huid

Laserbehandeling van de huid

Bij ACCZ | A Klinieken werken we met de meest innovatieve lasers op het gebied van huidverbetering. Huidverbetering is het mooier maken van de huid in de breedste zin van het woord. Hieronder verstaan wij bij ACCZ | A Klinieken het verbeteren van de huidstructuur, conditie, kleur en vochtbalans van de huid. Alsmede het stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen.

Wij werken met de volgende lasers:

Alex Trivantage laser (q-switched ND: Yag en Alexandrite)

Met de Q-Switched laser is het mogelijk tatoeages met allerlei kleuren inkt en goedaardige pigmentvlekken zoals sproeten en zonnevlekken te behandelen. Bij ACCZ | A Klinieken wordt gebruik gemaakt van de Alex trivantage laser ( Q-Switched laser) welke de nieuwste en krachtigste Q-Switched laser is. Deze laser maakt gebruik van verschillende golflengtes, namelijk 755nm, 1064nm en 532nm waardoor het mogelijk is om ook gekleurde tatoeages te behandelen. De werking van de laser berust op de absorbtie van het laserlicht door de inktdeeltjes. Deze inktdeeltjes zitten ingekapseld in de huid. Door de energie van de laser worden deze kapsels opengebroken waardoor de inktdeeltjes in hele kleine deeltjes uit elkaar vallen. Deze inktdeeltjes worden door het lichaam zelf verwijderd.

The Emerge (fractional laser)

De gefractioneerde laser schiet bundels van warmte in de huid. Hierdoor wordt de huid verwarmd. Op deze manier wordt de huid gestimuleerd zichzelf te genezen waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Gevolg hiervan is dat de huid dikker en strakker wordt. De huid wordt hierdoor verjongt en de structuur van de huid verbetert. Bij ACCZ | A Klinieken wordt gewerkt met één van de nieuwste gefractioneerde lasers: de Emerge laser. Bij behandeling met deze laser blijft de huid intact en daardoor is de hersteltijd zeer kort. Waardoor u uw dagelijkse bezigheden direct weer kan hervatten.

GentleMax Pro (ND Yag en Alexandrite)

De GentleMax Pro combineert het beste van twee systemen; het ND Yag systeem (1064nm) en de Alexandrite laser (755nm). Hierdoor kunnen met deze lasers verschillende aandoeningen behandeld worden. Door het ND Yag systeem is het ook mogelijk om permanent te ontharen op de gepigmenteerde huid. Dit systeem is het enige waarvan bewezen is dat het geen schade toebrengt aan het huidpigment. Welke techniek gebruikt wordt is geheel afhankelijk van de indicatie en het huidtype.

Candella Co2 RE

De Candella Co2 RE is op dit moment één van de meest innovatieve ablatieve Co2 lasers op het gebied van huidverbetering. Ablatief betekend dat de laser het te behandelen weefsel verdampt. De Co2 laser zendt hierbij een straal gebundeld infraroodlicht uit. Deze straal wordt door het vocht in de huid geabsorbeerd. De laser kan op verschillende manieren worden ingesteld; op de fractionele stand en op de traditionele stand. Omdat de laser computer gestuurd is kan hiermee tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt worden.

Welke aandoeningen kunnen hiermee worden behandeld?

Tatoeages

Overbeharing

Couperose

Pigmentvlekken

(Acne)Littekens

Grove porien

Ouderdomswratten

Fijne lijntjes.

Acne

Wanneer u bij ACCZ | A Klinieken komt voor een eerste consult krijgt u altijd een gesprek met de huidtherapeut die u ook daadwerkelijk gaat behandelen. In dit gesprek bekijkt de huidtherapeut of u geschikt bent voor behandeling met laser. Daarvoor zal de huidtherapeut vragen naar uw medische achtergrond en of u medicijnen gebruikt. Het is belangrijk dat u zo eerlijk en uitgebreid mogelijk bent waar het uw gezondheid betreft zodat alle mogelijke risico’s uitgesloten kunnen worden en u op een veilige manier geholpen kan worden. Uiteraard bespreekt u samen met de huidtherapeut uw wensen. Waar stoort u zich aan en wat zou u graag anders willen zien? De huidtherapeut zal op basis van uw persoonlijke wensen bekijken welke behandeling de beste optie is. U kunt rekenen op een uitgebreid, open en eerlijk advies, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Indien u besluit over te gaan tot behandeling met de fractional laser, dan wordt een informed consent en behandelingsovereenkomst door zowel de huidtherapeut als  u ondertekend.