Financieringen

ACCZ | A Klinieken

Financieringen

Financieringen

Als u al een lange tijd met het idee loopt iets aan uw uiterlijk te laten doen maar het steeds uitstelt omdat u opziet tegen de kosten dan is Beautyleaseplan de oplossing voor u.

Beautyleaseplan kan u helpen met het realiseren van uw wensen, ongeacht om welke behandeling het gaat. Beautyleaseplan doet u een mooie aanbieding en zorgt er voor dat de financiering verantwoord en op maat geregeld wordt. Zo kunt u zorgeloos uw wens in vervulling laten gaan. Het is niet noodzakelijk aan te geven wat het doel van de financiering is.

U vraagt bij ons een financiering aan en bij goedkeuring storten wij het bedrag op uw rekening. Zodat u zelf het bedrag voor de behandeling kunt overmaken. Wij werken samen met een groot aantal verschillende banken, zodat wij u de meest gunstigste financiering tegen de beste voorwaarden kunnen aanbieden. Beautyleasepan is een initiatief van A1B Adviesgroep, landelijk werkend intermediair gevestigd te Ede. Sinds 1999 hebben wij ervaring met het financieren van cosmetische en plastische ingrepen welke niet vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een aanvraag te doen:
telefonisch, ons telefoonnummer is 088-9999666 [lokaal tarief]
via het online aanvraagformulier. Klik hier!

Graag nemen wij de mogelijkheden met u door!